Start > Jongeren > Rock Solid

Rock Solid: there is nothing like it!

C.J.C. Time-Out is sinds augustus 2007 een echte Rock Solid club. Met de dynamische, interactieve en leerzame programma's van Youth for Christ is de club een uitdaging voor elke deelnemer en zeker ook voor de leiding. Op een ontspannende manier biedt de club de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Ontmoeting vinden wij belangrijk, omdat het de basis van elke relatie is. Relationeel jeugdwerk is wat we daarom willen. Kijk voor meer informatie over Rock Solid op www.yfc.nl.
 
Jongeren raden we aan een kijkje te nemen op: http://www.yfc.nl/endekerk/tienerprogrammas/rocksolid.html
 
Iedereen tussen de 12 en 16 jaar is elke vrijdagavond om 1 minuut over halfacht welkom in de JVR, Burgemeester van Esstraat 46.
 
We zijn er voor jou!

Als je nog iets wil vragen kun je onderstaand formulier gebruiken om een mailtje te sturen naar Anneke Louwen.


Fort Rocky

De oudste groep van Rock Solid is naar Fort Rocky geweest. Een tienerweekend met allerlei outdooractiviteiten en vele andere spellen.

Tijdens het buitenprogramma (met o.a. kratstapelen, boogschieten en nog veel meer) wordt je gestimuleerd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Bovendien leerde je om samen te werken en elkaar te vertrouwen. Survival -overleven - doe je immers niet alleen!

Tijdens het inhoudelijke programma werd er nagedacht over het geloof. Over God die het beste met je voorheeft. Die een plan heeft met jouw leven. We worden uitgedaagd om God te vertrouwen en een geloofsstap te zetten!

Kijk ook eens op de fotopagina om te zien hoe gaaf dit weekend was!