Start > Zending

Zending

Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan,
want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. (...)
 
Heel de wereld moet het weten, dat God niet veranderd is.
En zijn liefde als een lichtstraal doordringt in de duisternis.
't Werk van God is niet te keren omdat Hij er over waakt
en de Geest doorbreekt de grenzen die door mensen zijn gemaakt.
 
Wij geloven dat God nog steeds dezelfde is: de God van liefde en leven. Van liefde die trouw is tot de dood, en daarvoorbij. En van leven, echt en eeuwig. Al eeuwenlang is Hij bezig om mensen heel persoonlijk deelgenoot daarvan te maken. En Hij gaat door met zijn werk, want heel de wereld moet het weten.

Bij dat werk wil God mensen inschakelen, gewone mensen, ieder op zijn of haar eigen plek, ver weg of dichtbij. Van Papua tot Pernis. Via deze pagina kun je meeleven met een paar van die mensen. Kees-Jan en Lianne Koster zetten zich via Operatie Mobilisatie in voor het project Lifehope in Engelse stadswijken en Arjan Branger (oud-pastoraal medewerker van onze gemeente) werkt via Wycliffe Bijbelvertalers in Kameroen. Hieronder meer over hen.

 


Kees-Jan en Lianne Koster

Kees-Jan, Lianne, Jonathan & Ezra Koster

Engeland (net als andere West-Europese landen) is hard getroffen door de ontkerkelijking. Eens een christelijke natie, nu een mengelmoes van culturen en religies. OM Lifehope heeft als doel om levens te veranderen en hoop te brengen door het Evangelie uit te dragen.

Sinds september 2011 wonen we, samen met onze kinderen, Jonathan en Ezra, in Engeland. Kees-Jan werkt in het Kids 'n' Things team als kinderwerker en Lianne ondersteund de organisatie als boekhouder. In onze nieuwsbrieven kun je hier meer over lezen.

Wil je meer over ons werk weten, of wil je ons helpen? Stuur dan een mailtje naar keesjanenlianne(at)koster.cx.

 

Nieuwsbrief

Bekijk hier meest recente nieuwsbrief van de familie Koster.

Ondersteuning

Het mag duidelijk zijn dat Kees-Jan en Lianne deze missie niet alleen kunnen volbrengen zonder een achterban die hen geestelijk en financieel ondersteunt. Wilt u met hen meeleven door op te hoogte te blijven via de nieuwsbrief en hen in uw gebed op te dragen? Zonder voldoende financiƫle steun kunnen Kees-Jan en Lianne hun werk in Engeland niet doen, u kunt op de volgende manieren financieel bijdragen:

  • Vul deze antwoordkaart in en stuur deze naar Anne‐Greet Koster.
  • Je kan ook een online machtiging afgeven voor een gift.
  • Je kunt ook een gift overmaken op bankrek.nr. 11.42.32.938 t.n.v. Operatie Mobilisatie, o.v.v. Familie Koster.
  • Neem contact op met het thuisfrontteam.

Alvast hartelijk dank!

Meer weten?

Bekijk onze eigen website op www.lifehope.koster.cx, hier houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Kijk op www.nl.om.org voor meer informatie over de zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie. Op www.lifehope.om.org kun je meer te weten komen over het Lifehope (deze site is wel in het Engels).