Welkom

U bezoekt de website van de Hervormde Gemeente van Pernis. De Hervormde Gemeente van Pernis bestaat al sinds 1580! Wij hopen dat u hier iets te weten kunt komen over wat geloven en kerk-zijn anno 2017 in de praktijk inhoudt.

Onder het kopje Gemeente kunt u meer lezen over wie wij zijn en waar we voor staan.

Wilt u contact met onze gemeente, dan kunt u eventueel volgende e-mailadres hiervoor gebruiken: kerkburo(at)hervormdpernis.nl

Zin in leven

Voor meer informatie zie linkerkolom onder Samen010.

2e kansmarkt op maandag

Gezien de laatste ontwikkelingen omtrent het  Corona-virus is er tot October  geen 2e kanswinkel. Zodra er meer bekend is, wordt op deze website van de Hervormde kerk aangegeven. Ook is het nog niet mogelijk spullen te brengen of op te halen.

We vertrouwen er op dat u de 2kanswinkel bij heropening weer weet te vinden.

Kerktelefoon uitzending

Tot 2 september is er een "zomerstop" van de meditatie.

Kerkdienst via internet

Op zondagmorgen worden in juli en augustus, alsmede de 1e zondagen van de maand, de gecombineerde kerkdiensten op drie manieren via internet uitgezonden.

Diensten in de Hervormde kerk:

Luisteren via: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10624

Kijken en luisteren via: kerkdienstgemist.nl/stations/2080-Hervormde-Gemeente-Pernis

Diensten in de Eben-Haezerkerk:

Kijken en luisteren via: gkp.crossmediaventures.com

In deze Coronatijd mag vanaf zondag 19 juli heden weer door iedereen gezongen worden. Als dat veranderd zal dat voor aanvang van de diensten gemeld worden. In de kerken wordt duidelijk aangegeven waar men kan zitten.

Informatie over de diensten vindt u bovenaan deze pagina aan de rechterzijde.

Liturgie van de dienst in de Hervormde Kerk is:  Zondag 9 augustus 2020

Tien Woorden

Ds. M.D. van der Giessen sprak deze Tien Woorden tijdens de morgendienst.

U kunt de volledige presentatie hieronder downloaden.

Tien Woorden

Kerkdiensten: