Welkom

U bezoekt de website van de Hervormde Gemeente van Pernis. De Hervormde Gemeente van Pernis bestaat al sinds 1580! Wij hopen dat u hier iets te weten kunt komen over wat geloven en kerk-zijn anno 2017 in de praktijk inhoudt.

Onder het kopje Gemeente kunt u meer lezen over wie wij zijn en waar we voor staan.

Wilt u contact met onze gemeente, dan kunt u eventueel volgende e-mailadres hiervoor gebruiken: kerkburo(at)hervormdpernis.nl

Kerktelefoon uitzending

De komende woensdagen is er een kerktelefoonuitzending om 9.30 uur. Met o.a. gebed, liederen en een meditatie.

Predikant voor deze kerktelefoonuitzending is Ds E. van Rooijen.

Kerkdienst via internet

Gedurende de tijd dat het Corona-virus nog aanwezig is, wordt op zondagmorgen de kerkdienst via internet (kerktelefoon) aan allen die dat willen beluisteren aangeboden.

Alleen de kerkenraad, koster en organist zijn aanwezig bij deze diensten. A.s. zondag zal de heer E.J. Bergman de dienst leiden en de heer C. de Haan is organist.

De zondagsbrief wordt zoals gewoonlijk bij de kerktelefoonluisteraars bezorgd en u kunt de zondagsbrief ook lezen op de website van de kerk en staat onder het kopje "kerkklanken". De liturgie staat hieronder aangegeven.

De dienst kan beluisterd worden via: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10624

De dienst kan beluisterd worden met beeld via: kerkdienstgemist.nl/stations/2080-Hervormde-Gemeente-Pernis

De dienst van de Eben-Haezerkerk kan beluisterd worden via: gkp.crossmediaventures.com

Liturgie Hervormde Kerk:  Zondag 12 juli 2020

Tien Woorden

Ds. M.D. van der Giessen sprak deze Tien Woorden tijdens de morgendienst.

U kunt de volledige presentatie hieronder downloaden.

Tien Woorden

Kerkdiensten: