Start > Jongeren > Revival

Gospel Jongerenkoor Revival

In september 2000 werd Gospel Jongerenkoor Revival opgericht. Sinds die tijd is het koor uitgegroeid tot de plek in Pernis waar jongeren (vanaf 12 jaar) en jongvolwassenen elkaar ontmoeten om te zingen tot eer van God. Iedere week op maandagavond wordt het repertoire, dat bestaat uit zowel Nederlands- als Engelstalige (gospel-)liederen, ingestudeerd onder leiding van dirigent en pianist Alejandro Orozco.
 
Voor meer info, zie de flyer of neem contact op via onderstaand formulier.
 
Kom gerust eens langs op maandagavond in de bovenzaal van Rehoboth (Ozingastraat 73, Pernis). We beginnen om 19.45 uur, maar vanaf half 8 ben je van harte welkom! Wij vragen niet van je dat je kunt zingen, maar dat je het enthousiasme hebt om er met anderen wat van te maken! 
 
Graag tot ziens!
 
Het bestuur van Gospel Jongerenkoor Revival


Revival zoekt nieuwe dirigent

Voor het nieuwe seizoen zijn wij, Christelijk koor Revival, op zoek naar een nieuwe dirigent die met ons wil toewerken naar nieuwe optredens. Ervaring als dirigent is geen pre (het is wel handig als u kunt piano spelen en kunt dirigeren).

Bent u enthousiast en zeer muzikaal en ziet u het als uitdaging om gezamenlijk tot een goed optreden te komen dan horen wij ook graag van u.

Ons repertoire bestaat uit Nederlands- en Engelstalige christelijke nummers die wij regelmatig in kerken en verzorgingstehuizen ten gehore brengen. Hiervoor repeteren wij iedere maandagavond van 19.45 tot 21.30 in Pernis.

Wilt u ons koor als dirigent ondersteunen of zou u het leuk vinden om bij ons te komen zingen of te begeleiden (nieuwe leden zijn altijd welkom). Kijk dan voor informatie op onze website www.revivalpernis.nl of neem contact op met onze voorzitster door te mailen naar revivalpernis(at)gmail.com.