Start > Jongeren > Ouderavond Youth Alpha & Rock Solid

Ouderavond Youth Alpha & Rock Solid

Beste (groot)ouders,

Op zondagavond 11 januari 2009 willen we u graag uitnodigen voor een ontmoetingsavond voor ouders van tieners en jongeren die het afgelopen halfjaar hebben deelgenomen aan de Youth Alpha (zondagavond) of lid zijn van Rock Solid Club (vrijdagavond).

Deze activiteiten hebben we als Hervormde Gemeente Pernis en Baptisten Gemeente georganiseerd. Wij kijken samen met de tieners en jongeren terug op een mooi en zegenrijk eerste halfjaar van dit winterseizoen. Graag willen dit ook met u delen. Wat gebeurd er eigenlijk tijdens zo'n Youth Alpha of Rock Solid avond? Kortom, graag blikken we met u terug!

Tegelijkertijd willen we niet alleen achterom kijken, maar ook vooruit. Het komende halfjaar willen we als Baptisten Gemeente en Hervormde Gemeente Pernis het tiener- en jongerenwerk gezamenlijk op pakken. De Rock Solid gaan we samen doen en als vervolg op de Youth Alpa starten we 'REFLEX'.

U bent van harte welkom in De Heuvel (Ring 322, 3195 XS Pernis) om als (groot)ouders samen te beleven wat uw (klein)kinderen wekelijks hebben mogen meemaken. De avond start om 19.30 uur en is afgelopen om 21.30 uur.

Graag tot de 11e!

Marleen Stekelenburg, Anneke Louwen, Corrie Kranendonk en Jacco van der Tak

Vragen!?