Start > Roemenië reis > Roemenië reis 2009 > Voorbereidingen (vervolg)

Voorbereidingen (vervolg)

Ook op donderdagavond werd er in de gang van het Jeugdgebouw verder ingepakt, want opnieuw waren er weer zakken te over. Inmiddels had zich ook oud-chauffeur Leon J. gemeld die zich ook op zaterdagmorgen verdienstelijk wist te maken om met de rest van nu alleen nog maar zware jongens de bus vol te stouwen. En waaratje, praktisch alle zakken zijn ingeladen, de bus ligt laag op de weg, maar zal er wel mee wegkomen...

Een prachtige bus trouwens, een Mercedes-Sprinter, die ons wederom ter beschikking gesteld is door Dhr.Leen van den Oever van Atlantic! Of er in de overvolle bus ook nog plaats is voor de out-fit van een topmedewerker van de ABN-AMRO (driedelige pakken, een keur aan stropdassen e.d.) en voor zijn vele flessen frisdrank is nog maar de vraag! Ook mijn slaapmuts en lange onderbroek lijkt geen plekje meer beschoren te zijn.

We hopen dan maar dat in Oost-Europa de winter weer voorbij is en de lente zoals al twee jaren het geval is vroegtijdig is aangebroken om het pad voor deze Pernisser missie te banen. Vanaf maandag houden we op de hoogte!