Welkom

U bezoekt de website van de Hervormde Gemeente van Pernis. De Hervormde Gemeente van Pernis bestaat al sinds 1580! Wij hopen dat u hier iets te weten kunt komen over wat geloven en kerk-zijn anno 2017 in de praktijk inhoudt.

Onder het kopje Gemeente kunt u meer lezen over wie wij zijn en waar we voor staan.

Familie Paasconcert in Pernis

Op vrijdagavond 29 maart om 19. 00 uur komt Marcel Zimmer met zijn band een paasconcert geven in de Hervormde Kerk, Ring1, te Pernis. Het zal duren tot uiterlijk 20. 15 uur. Marcel, en zijn vrouw Lydia, hebben talloze liedjes en liederen geschreven die makkelijk mee te zingen zijn in eenvoudige hedendaagse woorden. Daarom heet het een familieconcert, voor kinderen, jongeren, ouders, grootouders, en voor ieder die in een mooie sfeer zich wil voorbereiden op Pasen, of er meer van wil horen. Tijdens het concert wordt er een collecte gehouden voor een doel van Kinderen in de knel.

Het concert wordt georganiseerd door www.zingenindekerk.nl, daar vindt u meer informatie en daar kunt u voor 3 Euro per stuk de kaartjes bestellen om hierbij te kunnen zijn. Pasen, dat gaat over veerkracht, over opstaan, verder gaan, leven met goede moed, dingen die voorbij zijn achter laten, over nieuwe vreugde en over echt leven. We hopen u te mogen verwelkomen!

Meer info te verkrijgen bij Arie den Ouden (06-13975063)

Tien Woorden

Ds. M.D. van der Giessen sprak deze Tien Woorden tijdens de morgendienst.

U kunt de volledige presentatie hieronder downloaden.

Tien Woorden

Kerkdiensten: